Schoolrestaurant

In ons schoolrestaurant kan je een warme maaltijd, een koude schotel, soep, of een belegd broodje kopen. Er is ook een vegetarisch alternatief voorzien. Daarnaast kan je je eigen boterhammen meebrengen en daarbij soep en / of een dessert kopen. Er is steeds gratis water beschikbaar op de tafels en je kan  een drankje aankopen.

Menu
Het menu kan je steeds raadplegen via de knop op de startpagina van Smartschool.

Click4Food
Bestellen op voorhand is niet nodig. Betalen doe je met je badge die je in het begin van het schooljaar ontvangt. Die is gekoppeld aan jouw Click4Food-account. Hiervoor moet je de app installeren op je iPad en/of smartphone en je account aanmaken (daarvoor krijg je na inschrijving een document met jouw persoonlijke logincode).
In de app kan je steeds zien hoeveel geld je nog op je rekening hebt staan. Je kan ook een herinneringsmail laten sturen als dit bedrag te laag wordt.

Hiernaast vind je twee instructiefilmpjes die jou helpen om die zaken in orde te brengen.

Eigen boterhammen?

Je kan ook je eigen boterhammen meebrengen. Je kan je lunch ook aanvullen met soep, een drankje, de salad bar en/of een dessert in het schoolrestaurant. Die betaal je ook met je Click4Food account.

Middagpauze thuis

’s Middags kan je op school eten. Enkel wie binnen Blankenberge woont én de toestemming van de ouders krijgt om thuis te eten, kan de school ’s middags verlaten. Dit staat op je leerlingenkaart die je moet tonen wanneer je de school verlaat. De schoolpoort is dicht tussen 12.25 u. en 13.00 u. Als je dus aan middagsport deelneemt of inhaalles krijgt tussen de middag, moet je op school blijven eten. Tijdens de middagpauze berg je je lesmateriaal en je iPad op in je kluisje. Na de middag haal je je materiaal op.