Schoolrestaurant

Wie ‘s middags voor een lekkere en gezonde warme maaltijd kiest, kan in het schoolrestaurant terecht. Je kan er à la carte eten en je kan ook kiezen voor verse soep en salad bar met warme en koude groenten. Of je kunt een vers belegd broodje bestellen.

Alle maaltijden worden verzorgd door Schoolmaaltijden De Wijngaard.

Resto-app
Je maaltijden bestel je op voorhand, via de Resto-app.
Installeer de Resto-app op je iPad, zodat je altijd op tijd je eten kunt bestellen: Resto-app

De Resto-app wordt gebruikt voor het bestellen en het betalen van de schoolmaaltijden. Iedereen (leerlingen, leerkrachten) heeft  een kredietrekening. Voor maaltijden wordt geen cash meer aanvaard.

Kredietrekening
De kredietrekening kan je voorzien van een bedrag dat gebruikt wordt om in het restaurant te betalen. Op vertoon van je leerlingenkaart wordt je maaltijd in mindering gebracht van het bedrag op je rekening.

Je kan je rekening aanvullen door over te schrijven op rekeningnummer BE77 4727 0949 3142 op naam van ‘vzw Vrij Onderwijs Blankenberge Wenduine’ met vermelding van de gestructureerde mededeling, die je in het begin van het jaar krijgt.
Let op: deze gestructureerde mededeling is persoonlijk en verschillend per leerling. Hou er rekening mee dat een storting een drietal dagen nodig heeft alvorens het bedrag beschikbaar is.
Via het webadres http://sjsp.be/resto kan iedereen inloggen met zijn persoonlijke login. Je kan zo ook de kredietrekening opvolgen en maaltijden reserveren.

Maaltijden
Bij reservatie kan men kiezen uit meerdere gerechten, waaronder een vegetarisch gerecht. De keuze voor broodjes (7 soorten) moet ook vooraf gemaakt worden.
Het is belangrijk dat onze kok deze reservaties voor 10 uur heeft. Er kan tot 14 dagen op voorhand gereserveerd worden.

Je kan de dag zelf extra porties nemen. Voor saladbar, soep, extra of aparte porties vlees, frieten, dessert, enz. worden aparte prijzen aangerekend.
Er is steeds gratis water beschikbaar op de tafels. Frisdrank kan zowel in het schoolrestaurant als in de broodrefter verkregen worden.
Alle prijzen kan je terugvinden in onze resto-app.

De menu voor september 2021 ziet er alvast veelbelovend uit. 

Resto-app
De maaltijden en broodjes bestel je elektronisch via onze Resto-app of via http://sjsp.be/resto. Installeer de Resto-app op je iPad, zodat je altijd op tijd je eten kunt bestellen.

Kredietrekening
De Resto-app is gekoppeld aan jouw persoonlijke kredietrekening. Je kan maaltijden niet met cash geld betalen.

De kredietrekening kan je voorzien van een bedrag dat gebruikt wordt om in het restaurant te betalen. Op vertoon van je leerlingenkaart wordt je maaltijd in mindering gebracht van het bedrag op je rekening.

Je kan je rekening aanvullen door over te schrijven op rekeningnummer BE77 4727 0949 3142 op naam van ‘vzw Vrij Onderwijs Blankenberge Wenduine’ met vermelding van de gestructureerde mededeling, die je in het begin van het jaar kreeg.
Let op: deze gestructureerde mededeling is persoonlijk en verschillend per leerling.
Hou er rekening mee dat een storting een drietal dagen nodig heeft alvorens het bedrag beschikbaar is.

Eigen boterhammen?
De leerlingen van de eerste graad die hun lunchpakket van thuis meebrengen, kunnen dit in de boterhammen-eetzaal verorberen. Boterhameters vanaf het derde jaar gaan naar het schoolrestaurant. Uiteraard kunnen zij ook hun boterhammendoos aanvullen met het rijk aanbod van soep, salad bar en desserts. Het volstaat om wat credits aan te schaffen op je resto-account.
Middagpauze thuis

’s Middags kan je op school eten. Enkel wie binnen Blankenberge woont én de toestemming van de ouders krijgt om thuis te eten, kan de school ’s middags verlaten. Dit staat op je leerlingenkaart die je moet tonen wanneer je de school verlaat. De schoolpoort is dicht tussen 12.25 u. en 13.00 u. Als je dus aan middagsport deelneemt of inhaalles krijgt tussen de middag, moet je op school blijven eten. Tijdens de middagpauze berg je je lesmateriaal en je iPad op in je kluisje. Na de middag haal je je materiaal op.